opc_loader

OPM_actie

Artikelnr: OPM-actie
600,87
(Prijs excl. BTW)
Voorraad
Voorraad:
  0  

Actie!  Koop een vezel-identifier, een zichtbaar lichtbron en krijg een power meter er gratis bij! 

Met de FI-100-vezelidentificatie kan de technicus snel de geschatte lichtsterkte en de signaalrichting in een glasvezelkabel bepalen zonder de glasvezel los te koppelen. Er wordt een niet-intrusieve macrobuiging gecreëerd, zodat slechts een klein inbrengverlies wordt gecreëerd, zodat de technicus vezels kan testen zonder een alarmtoestand te veroorzaken. De integriteit van kritieke diensten blijft behouden.

Met de 180XL visuele foutzoeker kan de technicus snel en veilig gebroken en beknelde vezels, defecte connectoren en slechte verbindingen visueel lokaliseren. Dankzij het grote bereik van de 180XL kan de technicus de continuïteit van de vezels veilig bevestigen tot afstanden van 7 km.

De Tempo Communications Micro Optical Power Meters (OPM210 en OPM220) zijn verkrijgbaar in standaard en high-power versies voor de Telco- en MSO-markten. Absolute en gerefereerde vermogensmetingen zorgen voor snelle en nauwkeurige metingen van verliesbudget en invoegverlies. Bij het plaatsen van tonen op de glasvezel met behulp van een Tempo Communications-bron zorgt de optische vermogensmeter ervoor dat glasvezelkabels definitief worden geïdentificeerd.

OPM_actie heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
OPM_actie


Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Winkelwagen
Verzendmethode

Laatst bekeken items
600,87