opc_loader

 

Retourneren
 

  • U heeft recht op 14 dagen bedenktijd om uw product kostenloos terug te sturen. De 14 dagen bedenktijd gaan in op de dag van levering van uw product (afleverbewijs DPD of Essers). Noteer dat u uw product in nieuwe staat dient te retourneren.

  • Stuur een e-mail naar customer.service@inseba.eu of neem contact op via 02.272.05.90 (B) - 010 307 04 25 (NL). Wij bezorgen u een retourlabel om op uw pakket te kleven voor terugzending.

  • De aankoopsom van het door u geretourneerde product zal worden teruggestort van zodra het pakket bij ons is aangekomen. Voor het terugbetalen van reeds betaalde bedragen hebben wij uw bankrekeningnummer nodig. Klanten buiten België dienen tevens het IBAN en BIC/SWIFT nummer van hun eigen bank te vermelden.

  • Noteer dat het rekeningnummer dat u opgeeft voor de terugbetaling dient gelijk te zijn aan het rekeningnummer waarvan u de betaling aan Inseba heeft gedaan. Dit i.v.m. eventuele fraude met terugbetalen.

 

 

Klachten - opmerkingen - vragen
 

Indien u klachten/opmerkingen of vragen heeft over ons bedrijf, onze artikelen of over uw bestelling dan kan u ons contacteren via customer.service@inseba.eu of via 02.272.05.90 (B) - 010 307 04 25 (NL).
Uw e-mails zullen binnen 24u beantwoord worden volgend op uw vraag.
Telefonisch kan u ons contacteren tijdens onze openingsuren.