opc_loader

Tempo communications Ltd.

Tempo biedt een complete lijn van innovatieve en toonaangevende test- en meetoplossingen voor de communicatieserviceproviderindustrie. Onze expertise en innovatieve oplossingen zijn gericht op alle stadia van netwerkimplementatie en maken de ontwikkeling, installatie en het onderhoud van xDSL-, glasvezel-, kabel- en draadloze netwerken mogelijk.

Door onze strategische acquisities in Fiber & Ethernet-segmenten is Tempo Communications uitgegroeid tot de toonaangevende leverancier van test- en meetoplossingen van de volgende generatie in de wereldwijde communicatie-industrie. We bedienen klanten over de hele wereld vanuit Amerika, Europa, Afrika en Azië. Ons succes is gebaseerd op een lange staat van dienst in het leveren van innovatieve oplossingen van hoge kwaliteit waarmee technici hun doelen sneller en met vertrouwen kunnen bereiken.

Ten slotte produceert Tempo Communications ook de beproefde lijn van Paladin-handgereedschap, ondersteund door een levenslange garantie, om het repertoire van elke technicus af te ronden, evenals de DataShark-lijn voor de "doe-het-zelver". Voor meer informatie over de geschiedenis van Tempo Communications, klik hier.

Artikel 1 tot 9 (van de 9 artikelen). Resultaat:1
Artikel 1 tot 9 (van de 9 artikelen). Resultaat:1