opc_loader

OTDR single mode

Artikelnr: OFL100

Single mode OTDR voor 1310 / 1550 nm metingen

1.367,82
(Prijs excl. BTW)
Voorraad
Voorraad:
  0  

De OFL100 OTDR stelt de eerstelijns technicus in staat om snel verliesgebeurtenissen te lokaliseren in de laatste deel van het FTTx-netwerk.

Het touchscreen biedt een intuïtieve interface voor zelfs pas ingerichte technici, zodat ze verliesgebeurtenissen kunnen lokaliseren, zoals gebroken vezels, vervuilde of beschadigde connectoren en overmatig verbogen vezels. In de Auto-modus kan de technicus een meting starten zonder testparameters aan te passen. De Expert OTDR-modus biedt toegang tot alle functies die de slimme OTDR-technicus nodig heeft, zodat ze de meetparameters kunnen verfijnen om de meest veeleisende fouten op te lossen.

Resultaten kunnen worden weergegeven met behulp van een traditionele OTDR-tracering of lineaire grafiek met door de gebruiker te selecteren Pass/Fail-analyse. Alle gebeurtenissen worden gemeten, geannoteerd, opgeslagen en geëxporteerd als een industriestandaard SOR-bestand dat voldoet aan de GR196 Telcordia-normen. Het SOR-bestand kan worden geïmporteerd in het programma Trace Viewing, waar analyse kan worden uitgevoerd en testresultaten kunnen worden opgeslagen als een PDF-rapport.

De geïntegreerde VFL biedt een veilig niveau van rood laserlicht om vezelfouten visueel te lokaliseren binnen de OFL100 dode zone. De VFL kan worden gebruikt om de continuïteit van onjuist gelabelde of niet-gelabelde glasvezelkabels tot ongeveer 5 km te bevestigen. De VFL-uitgang is ingesteld op ≤1mW, wat een klasse 2-apparaat is dat als veilig wordt beschouwd.

De OPM kan worden gebruikt om absolute optische vermogensniveaus te meten en de technicus in staat te stellen verliesmetingen uit te voeren op een glasvezelverbinding van het apparaat wanneer deze wordt gebruikt in combinatie met de geïntegreerde gestabiliseerde laserbron. Volledige vezeltracering wordt ondersteund met tooninjectie en sensing.

OTDR single mode heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
OTDR single mode


Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Winkelwagen
Verzendmethode

Best verkochte artikelen
Laatst bekeken items
1.367,82